Andrea Bocelli i Ellie Goulding objavili zajedničku pjesmu “Return to Love”
3. listopada 2019.
Music Box (9996 Članci)
Podijeli

Andrea Bocelli i Ellie Goulding objavili zajedničku pjesmu “Return to Love”

Andrea Bocelli, poznati talijanski pjevač te jedan od najprepoznatljivijih tenora današnjice, udružio je snage s pop velesilom Ellie Goulding i kreirao pjesmu “Return to Love”.

Pjesma je premijeru imala u Ken Bruce showu na BBC 2, a naći će se na pjevačevom albumu naziva „Sì Forever: The Diamond Edition“, koji će svjetlo dana ugledati 8. studenog ove godine.

Nakon što je njegov posljednji studijski album „Sì“ objavljen u listopadu 2018. godine i prodan u više od milijun primjeraka, Andrea Bocelli najavio je njegovo prošireno izdanje naziva „Sì Forever: The Diamond Edition“. Na njemu će se naći potpuno nove pjesme, koje je Bocelli snimio u suradnji s prijateljima i nekim od najuzbudljivijih pop imena današnjice. Jedno od tih imena je Ellie Goulding („Love Me Like You Do“, „Close To Me“), koja je s Andreom surađivala na pjesmi „Return To Love“.

Kao što naslov daje naslutiti, “Return To Love” sadrži iskrene i snažne emocije. Pjesma je prožeta glazbenom kemijom, koja proizlazi iz talenta te iz međusobnog divljenja talentiranih glazbenika: “Ellie Goulding je savršena osoba za ovu pjesmu. Njen je glas predivan i svidio mi se čim sam ga prvi put čuo.”, rekao je Bocelli. Isto mišljenje ima i slavna pjevačica: “Bila mi je velika čast surađivati s Andreom, a pjevati na talijanskom jeziku bio je vrlo zabavan izazov.”, komentirala je Ellie.

Andrea Bocelli jedan je od najpoznatijih opernih pjevača današnjice. Njegov jedinstven glas osvojio je  milijune slušatelja, a među brojnim osvojenim priznanjima nalazi se čak sedam World Music nagrada, prestižan Zlatni globus te zvijezda na šetalištu slavnih u Hollywoodu. Uz mnoštvo rasprodanih koncerata u arenama, Bocelli je nastupao i na brojnim iznimno popularnim događanjima, a među njima se ističu otvaranja Olimpijskih igara i Svjetskog nogometnog prvenstva. Surađivao je s brojnim poznatim izvođačima, među kojima su Ed Sheeran, Dua Lipa i Ariana Grande.

Sì Forever: The Diamond Edition“ – popis pjesama:

Alla Gioia (Ode To Joy)
Return To Love Feat. Ellie Goulding
Un Rêve De Liberté
Ragazzo Mio (Danny Boy)
Il Mare Calmo Della Sera (25th Anniversary Version)
Dormi Dormi Lullaby Feat. Jennifer Garner
Amo Soltanto Te Feat. Ed Sheeran
If Only Feat. Dua Lipa
Fall On Me Feat. Matteo Bocelli
Un’Anima
Miele Impuro
Gloria The Gift Of Life
Vertigo With Raphael Gualazzi At The Piano
I Am Here
Ave Maria Pietas Feat. Aida Garifullina

Foto: Luka Pilipović