U samo sat vremena prodano više od 5 tisuća ulaznica za Céline Dion
4. listopada 2019.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

U samo sat vremena prodano više od 5 tisuća ulaznica za Céline Dion

Globalna pop ikona nastupit će 5. lipnja 2020. zagrebačkoj Areni u sklopu velike svjetske turneje “Courage”

Iako do koncerta Celine Dion u Zagrebu ima još osam mjeseci, već prvog dana redovne prodaje krenula je pomama za ulaznicama. Njen prvi nastup u zagrebačkoj Areni 5. lipnja 2020. u organizaciji Star produkcije izazvao je veliki interes pa je tako u prvom satu prodano više od 5000 ulaznica. Celine Dion u zagrebačkoj Areni nastupit će prvi put, a na najavljenom koncertu promovirati će svoj dugoočekivani album pod nazivom “Courage” koji će diljem svijeta biti dostupan od 15. studenog 2019.

Nestrpljenje raste, a interes publike prelazi sva naša očekivanja. Raduje nas ovako dobar odaziv publike, jer je to znak da je publika zaista dugo čekala nastup ove velike glazbene dive – smatram da ljudi uistinu traže i prepoznaju kvalitetan i izniman glazbeni događaj – poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe kao organizator zagrebačkog nastupa.

Celine Dion jedna je od najpriznatijih, najcjenjenijih i najuspješnijih izvođača u povijesti pop glazbe. Do 18. godine osvojila je brojne nagrade, dominirala je na top ljestvicama 1990-ih, a prodala je gotovo 250 milijuna albuma tijekom 35-godišnje karijere. Dobitnica je pet Grammya, dvije nagrade Akademije, sedam Američkih glazbenih nagrada.

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl i dalje su u pretprodaji, ali požurite po svoj primjerak.

Foto: Alix Malka