Atmosferična black metal poslastica u Močvari uz White Ward i Ulthu
12. listopada 2019.
Music Box (8097 Članci)
Podijeli

Atmosferična black metal poslastica u Močvari uz White Ward i Ulthu

Manifest crnila i Subsonic Events za ponedjeljak 14. listopada najavljuju atmosferičnu black metal poslasticu u Močvari.

Nastupit će ukrajinski post black metal bend White Ward, a podrka će im biti njemački black metalci Ultha. Ukrajinski post black metal zadivit će vas kako vas je nedavno zadivio i Imperial Triumphant. Iznimno talentirani momci sviraju tek od 2012. godine kada izbacuju prve demo i EP uratke, da bi tek 2017. izbacili prvi full length album Futility Report. Ove godine očekujemo i novo izdanje pod nazivom Love Exchange Failure, koje će na ovoj turnjei i prezentirati zainteresiranima. U svom kratkom postojanju stekli su zavidnu količinu pratitelja i publike, što kad poslušamo materijale, ne treba ni čuditi.

S druge strane, peteročlani black metal bend iz Koelna (Njemačka). Njihov je zvuk vlastita mutacija skandinavskog i američkog black metala, krajnje sporog funeral dooma i dark wavea. Pjesme su im izrazito dugačke i variraju od ultrabrzih hyper blastova do atmosferičnih prijelaza uz izrazitu dozu uvrnutih melodija i tmine. Stalne turneje su ih iz tame podzemlja lansirale u sam vrh njemačke metal zajednice, što je okrunjeno potpisivanjem za jedan od najvećih metal labela “Century Media Records”.

Početak je u 21:30h, a upad je 45 kuna na ulazu.