Kawasaki 3P i “Ni da ni ne” u novom videu Akustika serijala
18. listopada 2019.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Kawasaki 3P i “Ni da ni ne” u novom videu Akustika serijala

Uz izvrsne Kawasaki 3P sredinom rujna započela je deseta po redu sezona programa Akustike u Rockmarku, a Tomfa i društvo su tom prigodom okupljenoj publici priredili energičan minijaturni koncert. Podsjetnik na to je video-snimka izvedbe pjesme “Ni da ni ne”.

Tog utorka, 17. rujna 2019. energični Kawasaki 3P su u prepunoj glazbenoj knjižari Rockmark priredili koncert za pamćenje te od prvih tonova jasno dali naslutiti kako svoju nezaustavljivu live-energiju znaju transformirati i u akustični format.

Uz otvorenje nove sezone programa, ovom svirkom su ujedno najavili i svoj veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture koji je uslijedio nekoliko dana kasnije, a kojim je započeo live-serijal ovog kultnog koncertnog prostora koji ove godine slavi 20 godina djelovanja.

Atmosfera s tog akusticiranja predstavljena je i u video-snimci izvedbe dobro znanog singla “Ni da ni ne”, dostupne putem Akustika Session YouTube kanala. Za audio snimanje i produkciju pobrinuo se Antonino Šimić (Greenwood Studios).

Nakon otvorenja sezone sredinom rujna, program Akustike nastavlja se jednom mjesečno – utorkom do lipnja sljedeće godine, a novo akusticiranje u Rockmarku slijedi 29. listopada uz skupinu Mi Vida.

Foto: Julien Duval