#svježasrijeda: Upoznajte grčkog producenta Cravesa
23. listopada 2019.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Upoznajte grčkog producenta Cravesa

U našoj tjednoj rubrici #svježasrijeda predstavljamo vam interesantna nova glazbena imena iz Universal Music kataloga, za koja vjerujemo da će plijeniti pažnju publike i medija u narednom razdoblju. Naš odabir za ovu srijedu je: Craves!

Grčki producent Craves, čija je glazba dospjela i na popularan YouTube kanal Majestic Casual, objavio je novi singl naziva „Never Enough“. Talentiranom se glazbeniku na pjesmi pridružila pjevačica Ashe, koja je još jednom pokazala zavidne vokalne sposobnosti.

Pjesma “Never Enough” posvećena je jakim emocijama koje nastupaju nakon prekida veze, a rezultat je suradnje dvoje glazbenika među kojima se pojavila velika kreativna kemija. „Već godinama pratim glazbu koju Ashe stvara, od samog sam početka njen veliki obožavatelj. Ovu smo pjesmu snimili u samo jednom danu, što se ne događa često. Čitav se proces odvijao bez ikakvih prepreka i znao sam da ćemo stvoriti nešto posebno. Ashe vas njenim jedinstvenim vokalom od prve sekunde uvlači u pjesmu, doista sam zahvalan da mi se pružila prilika raditi s toliko talentiranom glazbenicom.“, komentirao je Craves proces nastajanja njegovog najnovijeg singla.

Talentirani producent Craves od ranog je djetinjstva pokazivao interes za glazbu, a inspiraciju za kreativni izričaj pronašao je upravo u glazbenoj produkciji, koju je sam savladao. Nakon što je mali grad u kojem je odrastao zamijenio Atenom, producirao je pjesmu „S.A.Y“, koju je objavio na SoundCloud profilu. Upravo je ta pjesma označila početak njegove karijere te je brzo privukla pažnju publike i skupila tisuće streamova. Glazbeniku su podršku dali i popularni YouTube kanali MrSuicideSheep i Majestic Casual, koji zajedno imaju više od 15 milijuna pretplatnika. Craves je slušatelje osvojio i pjesmom

„By My Side“, koja je do danas skupila više od tri i pol milijuna streamova.