PREMIJERA: Antonela Doko predstavlja spot za pjesmu koja već osvaja top liste!
28. listopada 2019.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Antonela Doko predstavlja spot za pjesmu koja već osvaja top liste!

Iako joj je tek dvadeset godina Antonela Doko je iznimno uspješna mlada glazbenica koja je polako pronalazi svoje mjesto na hrvatskom glazbenom nebu.

Koliko je Antonela posebna kao i njezina boja glasa te način interpretacije, najbolje možete čuti na njezinim live nastupima, a prilika za to je upravo bila ovog ljeta na festivalu pozitivnih vibracija – Aurea Fest u Požegi gdje je predstavila svoj novi singl „Tako kažeš“.

Mlada je pjevačica osvojila mnogobrojnu publiku svojim prošlim singlovima kao što su „Onaj dan“, „O čemu pričamo“, „Odlična stvar“ pa i pretposljednji „Sve osim nas“ s kojim je nastupila na 66. Zagrebačkom festivalu. Iznimno je samouvjerena kada govorimo o vokalnim sposobnostima, a prepoznali su to i radijski urednici koji vrlo rado emitiraju njezine singlove. Antonela Doko jedna je od onih sretnih glazbenica koja je oko sebe okupila izvrsnu ekipu koja uvijek donosi posebne i zanimljive singlove. Naravno, riječ je o vrhunskim autoricama Ines Prajo i Arijani Kunštek koja je pisala tekst za glazbu, dok je Ivan Popeskić zaokružio cijelu priču s odličnim aranžmanom.

Za pjesmu je sada stigao i video spot kojeg je režirao i montirao Luka Sepčić.

Mlada i perspektivna Antonela Doko i ovoga je puta pronašla put do ljestvica najemitiranijih singlova najvećih nacionalnih, regionalnih te brojnih lokalnih postaja.

„Moram priznati da mi je baš drago što je i ovaj singl pronašao put do publike i radijskih urednika. Moj autorsko-producentski tim je kao i uvijek napravio briljantan singl, a ja sam uživala u izvedbi istog. Ova vijest me uvijek razveseli jer su mi važne reakcije publike i sretna sam kad vidim da ljudi pozitivno reagiraju na moje singlove. Hvala puno svima i veselim se svakom sljedećem!“