#svježasrijeda: Svatko ima svojeg role modela, a mi vam predstavljamo američkog Role Modela
30. listopada 2019.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Svatko ima svojeg role modela, a mi vam predstavljamo američkog Role Modela

U našoj tjednoj rubrici #svježasrijeda predstavljamo vam interesantna nova glazbena imena iz Universal Music kataloga, a koja vjerujemo da će plijeniti pažnju publike i medija u narednom razdoblju. Naš odabir za ovu srijedu je: Role Model! 

Američki pjevač Role Model, pravim imenom Tucker Pillsbury, jedan je od pripadnika novog vala izvođača koji snene i melankolične nijanse kombiniraju s različitim žanrovima. Talent ovog glazbenika sve je zamijećeniji, a razlog da mu se posveti još više pažnje krije se u njegovoj najnovijoj pjesmi „hello!“.

„hello!“ donosi ugodne midtempo taktove čiji je ugođaj dodatno naglašen korištenjem soul i R&B elemenata, a zarazna melodija refrena vođena puhačkim instrumentima dodatno naglašava Tuckerov jedinstven vokal. Pjesmu supotpisuju Tucker Pillsbury i Benjamin Miller, koji je ujedno odgovoran i za produkciju, dok je za master pjesme zaslužna Grammyjem nagrađena Emily Lazar (Foo Fighters, David Bowie, Maggie Rogers).

Role Model je za svoj najnoviji singl predstavio i videospot, snimljen na lokaciji udaljenoj od bučne gradske vreve. Režiju spota potpisuje Dylan Knight (Nial Horran, Big Sean, BANKS).

Role Model pjesmom „hello!“ nastavlja niz singlova zahvaljujući kojima na sebe skreće sve veću pozornost publike. Jedan od takvih singlova je i „Minimal“, čiji je spot na pjevačevom YouTube kanalu do danas pregledan skoro 500 tisuća puta. Glazbenik će ovu godinu privesti kraju nizom koncerata u SAD-u, a neki od njih održat će se u New Yorku, Washingtonu i San Franciscu.