Popularna Britanka Jessie Ware iznenadila fanove novom pjesmom “Mirage (Don’t Stop)”
6. studenoga 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Popularna Britanka Jessie Ware iznenadila fanove novom pjesmom “Mirage (Don’t Stop)”

Jessie Ware, popularna britanska pjevačica i miljenica publike i glazbenih kritičara, objavila je novi singl „Mirage (Don’t Stop)”. Pjesma je premijerno predstavljena kao Hottest Record In The World u Annie Mac showu na BBC Radio 1

Kao prethodne singlove „Overtime“ i „Adore You“, „Mirage (Don’t Stop)“ obilježava snažan disco groove s obilježjima funk glazbe. Uz Jessie, u kreiranju pjesme sudjelovao je impresivan niz kantautora i producenata koji čine  Benji B (Kanye West), Clarence Coffee Jnr (Dua Lipa), Matthew Tavares (Post Malone), James Ford (Foals) i Kid Harpoon (Florence + The Machine).

Jessie Ware jedna je od najutjecajnijih britanskih glazbenica današnjice. Osim svojom glazbom, publiku i glazbene kritičare osvaja zahvaljujući izvanrednim nastupima. Posljednje studijsko izdanje naziva „Glasshouse“ Jessie je objavila 2017. godine i njime dodatno učvrstila status prvoklasne pjevačice i kantautorice. Osim glazbi, posvećena je i njenom podcastu Table Manners, u kojem su gostovale brojne poznate ličnosti,  među kojima su se našli  Ed Sheeran i Sam Smith.