#svježasrijeda: Alt Bloom, pjevač i kantautor u usponu čije pjesme hipnotiziraju sanjivim teksturama
6. studenoga 2019.
Music Box (9470 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Alt Bloom, pjevač i kantautor u usponu čije pjesme hipnotiziraju sanjivim teksturama

U našoj tjednoj rubrici #svježasrijeda predstavljamo vam interesantna nova glazbena imena iz Universal Music kataloga, za koja vjerujemo da će plijeniti pažnju publike i medija u narednom razdoblju. Naš odabir za ovu srijedu je: Alt Bloom!

Ethan Thompson, poznatiji kao Alt Bloom, dosadašnjim se singlovima pokazao kao talentirani kantautor čiji osjećaj za melodiju i ritam obogaćuje R&B žanr. Mladi nam glazbenik ovog puta predstavlja najnoviji singl “October Eyes”.

„October Eyes“ donosi ljubavno pismo oblikovano u prozračnu R&B pjesmu, sastavljenu od sanjivih tekstura koje dodatno naglašava suptilan groove.  Pjesmu supotpisuju Ethan Thompson i producent Brian Phillips (Blink 182, Walk the Moon, Lindsey Stirling), a njihova se suradnja pokazala dobitnom kombinacijom: „Kad smo krenuli raditi na pjesmi ‘October Eyes’, svaki je element sjeo na svoje mjesto i odmah smo znali u kojem smjeru trebamo odvesti čitav projekt.“, istaknuo je Ethan.

Za pjesmu je predstavljen i službeni videospot, koji je kreirao redatelj Skyler Bocciolatt:

Kao što naslov sugerira, „October Eyes“ otkriva senzibilitet koji Thompson posjeduje kao kantautor, ali i osjećaj za dozirani humor. Dio inspiracije mladi je glazbenik pronašao u djelima slavnih književnika kao što je Jack Kerouac: „Često razmišljam o načinu na koji je Kerouac koristio riječi i u njima odražavao pravog sebe. To me inspiriralo da u glazbi koju stvaram budem iskren prema sebi, da svoju priču predstavim na istinit način.“, objasnio je Alt Bloom.

Čitava #svježasrijeda playlista dostupna je za slušanje OVDJE.