Ivana Kindl pridružuje se Luce na koncertu u Saxu
12. studenoga 2019.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Ivana Kindl pridružuje se Luce na koncertu u Saxu

Mlada priznata i hvaljena kantautorica Luce kao žensko pojačanje za svoj nadolazeći koncert u klubu Sax 21.11., pozvala je priznatu glazbenicu Ivanu Kindl, jednu od vodećih vrhunskih ženskih vokala domaće scene pa ne sumnjamo kako će ovaj spoj ponuditi soul u najboljem izdanju.

“Razmišljajući o gostima, jednostavno mi se za ovu večer pod imenom ‘Hommaga soul divama’ nametnulo ime Ivana Kindl. Poznato je da je Ivana uz svog kolegu Jacquesa Houdeka, dugi niz godina imala uspješne koncertne nastupa u klubu Sax, poznatije pod imenom ‘Soul Club’ pa je ovo i bio neki logičan odabir, a i Ivana je gostovala na mom prvom solističkom nastupu tako da smo već upoznate s kompatibilnošću naših vokala. Još razmišljamo o odabiru zajedničke pjesme, no kako je i zamišljeno cijela večer će biti spontana i ležerna pa tko zna, možda nas ponese i više izvedbi. Budući da Ivanu uz pozornicu u Saxu vežu lijepe uspomene, nadam se da će i meni ova večer ostati u nezaboravnom sjećanju.” istaknula je Luce te dodala, “Plan mi je da ovaj program ‘Drugo lice Luce’ predstavim i u drugim gradovima i na drugim pozornicama, da ne ostane samo koncert za jednu noć, jer vjerujem da štovatelja ovakvog glazbenog izričaja ima diljem Lijepe naše.”

Podsjećamo kako će vlasnica impresivnog vokala, 21.11. pod imenom ‘Drugo lice Luce’, održati koncertnu večer posvećenu soul divama gdje će se na repertoaru naći isključivo najveći hitovi i najljepše pjesme iz ere soul glazbenih diva poput Ette James, Nine Simon, Arethe Franklin. Idući četvrtak Lucu ćemo vidjeti u posebnom, do sada neuobičajenom izdanju. Uz svoj standardni prateći bend, na pozornici će joj se pridružiti i brass sekcija, Mate Picukarić i Lujo Parežanin, uz backovsko pojačanje iskusnih vokalista Tee Zec i Dina Antonia, članova ansambla kazališta Komedija.

Ako se želite opustiti i rasplesati uz vrhunsku svirku i izvedbu te doživjeti pravu klupsku atmosferu, ne propustite sjajnu glazbenu večer, 21.11. u zagrebačkom klubu Saxu.

Foto: Marko Horvat