Jeff Goldblum objavio studijski album “I Shouldn’t Be Telling You This”
14. studenoga 2019.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Jeff Goldblum objavio studijski album “I Shouldn’t Be Telling You This”

Nakon što je u listopadu predstavio singl „Make Someone Happy“ na kojem se našao fantastični Gregory Porter, Jeff Goldblum zajedno s Mildred Snitzer orkestrom donosi studijski album „I Shouldn’t Be Telling You This“.

Na albumu „I Shouldn’t Be Telling You This“ našlo se 11 pjesama, na kojima je Jeff surađivao s velikim imenima kao što su Anna Calvi, Sharon Van Etten, i Miley Cyrus. „Ovaj me album čini euforičnim i kreativno ispunjenim“ izjavio je Jeff, kojeg su novine The Times opisale kao glazbenika „koji nas podsjeća da bi jazz trebao biti zabavan“. Naslovnica albuma, koja prikazuje Jeffa kako svira klavir usred bazena, snimljena je u kući legendarnog Franka Sinatre.

„I Shouldn’t Be Telling You This“ nasljednik je Jeffovog debitantskog studijskog izdanja „The Capitol Studio Sessions“, objavljenog u studenom 2018. godine. Izdanje je ostvarilo velik uspjeh te se našlo na samom vrhu najpopularnijih jazz albuma u SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Goldblum je ovim izdanjem još jednom potvrdio da posjeduje izvanredne vještine sviranja klavira, po kojima ga je ljetos zapamtila i publika Glastonburyja, na kojem se Jeffov nastup istaknuo kao jedan od najupečatljivijih i najboljih trenutaka ovogodišnjeg izdanja popularnog britanskog festivala.

„I Shouldn’t Be Telling You This“ – popis pjesama:
„Let’s Face The Music and Dance“ (featuring Sharon Van Etten)
„The Sidewinder / The Beat Goes On“ (featuring Inara George)
“Driftin’“
„The Thrill Is Gone / Django“ (featuring Miley Cyrus)
„The Kicker“
„Don’t Worry ‘Bout Me“ (featuring Fiona Apple)
„The Cat“
„Four on Six / Broken English“ (featuring Anna Calvi)
„If I Knew Then“ (featuring Gina Saputo)
„Make Someone Happy“ (featuring Gregory Porter)
„Little Man, You’ve Had A Busy Day“ (featuring Jeff Goldblum)