Svemir ima sve pa čak i strah od dubine! I to na vinilu!
17. studenoga 2019.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

Svemir ima sve pa čak i strah od dubine! I to na vinilu!

Hvaljeni album Svemira “Strah od dubine” izašao je ovog mjeseca i na vinilu. Time bend zaokružuje cjelinu koju su uz ovaj album zamislili, a koja kroz tri različita medija pokriva pjesme i teme koje se na njemu nalaze.

Naime, osim studijskog albuma, koji je svoje digitalno izdanje dobio još u ožujku, album je dostupan i u live/akustičnoj video verziji snimljenoj na privatnom koncertu

Uz to, o svakoj pjesmi s albuma, Zvonka – frontwoman benda i većinska autorica stvari, napisala je prateći tekst koji ponekad opisuje nastanak pjesama, njihovu povezanost, ili naprosto kratku crticu koja – iako može stajati i kao samostalni tekst – dodatno dočarava atmosferu pojedine pjesme i čitavog albuma. Tekstovi su inicijalno objavljivani na crnogorskom portalu Stereo Art, a dostupni su kao PDF download svim kupcima albuma putem Bandcamp stranice benda ili OVDJE.

Povezujući tako glazbeni, video i čitateljski doživljaj, Svemir zaključuje Strah od dubine ovim vinilnim izdanjem, te tim povodom najavljuju i koncert u petak 29.11.2019, u zagrebačkom KCM-u (Kulturni centar Mesnička, Mesnička ulica 12). Ulaz na koncert će biti besplatan i svi ste pozvani!

Foto: Doringo