Meduza, Dubioza kolekktiv i Vojko V predvode line up Sea Star Festivala sljedeće godine
4. prosinca 2019.
Music Box (11070 Članci)
Podijeli

Meduza, Dubioza kolekktiv i Vojko V predvode line up Sea Star Festivala sljedeće godine

Nakon tri fantastična izdanja u kojima je uživalo više od 120.000 posjetitelja, Sea Star festival za 2020. godinu sprema dosad najspektakularniji start ljetne sezone!

Magična laguna Stella Maris bit će 22. i 23. svibnja ujedno i prva stanica velike, višemjesečne proslave 20 godina EXIT festivala, zbog čega je već u ovom trenutku povećan interes i za sestrinjski festival u Umagu. Prvi glazbeni val imena predvodi moćni hit trio Meduza, jedni od favorita za Grammy nagrade 2020 čiji hit “Piece of Your Heart” broji preko 600 milijuna streamova, uz platinastu tiražu koji je misteriozne talijanske producente odveo na sam vrh američke i britanske top liste! Uz ove planetarne hitmakere stiže i najveći bend s ovih prostora, globalno popularni Dubioza Kolektiv, koji su nakon novog singla s čuvenim Manu Chao, nedavno oduševili preko 15.000 ljudi na koncertima u Zagrebu, potvrđujući da se trenutno nalaze na vrhuncu karijere! U ovoj, ranoj grupi imena stižu i splitski hip-hop genijalac Vojko V, te zagrebački hit trojac KUKU$, ali i trenutno najintrigantija trap senzacija iz Osijeka, Z++! Ovo je tek prvi od nekoliko glazbenih valova koji na obalu Istre donose najjače izdanje Sea Stara dosad, festivala koji je ponovo ušao u konkurenciju za Najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno na Europskim festivalskim nagradama. Prve i najpovoljnije ulaznice po poklon cijeni od 199 kn u prodaju stižu u četvrtak 12.12. točno u 12:00 i ova akcija trajati će najduže 24h ili kraće ukoliko se poput prošle godine ranije rasproda prvi limitirani kontigent ulaznica.

Četvrto izdanje Sea Star festivala održat će se u neodoljivoj laguni Stella Maris u Umagu 22. i 23. svibnja, a uz glavne dane kada će festival biti u punoj snazi, najavljeni su i uvodni, “Welcome Party”, 21. svibnja, dok je 24. rezervisan kao završni, “Closing Party”.

Foto: Nikola Knežević