Nakon 6 koncerata u beogradskoj Areni Zdravko Čolić najavio turneju po Hrvatskoj
16. prosinca 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Nakon 6 koncerata u beogradskoj Areni Zdravko Čolić najavio turneju po Hrvatskoj

Da je Zdravko Čolić najveća glazbena zvijezda naših prostora dokazao je podihvatom koji još nitko nije napravio, a to je organiziranjem čak šest koncerata u Stark areni u Beogradu.

Priliku za uživanje u ovom trosatnom spektaklu će imati i publika u Hrvatskoj, a prvi nastup je zakazan 18. srpnja u suradnji s Festivalom Opatija na Ljetnoj pozornici.

Savršeni omjer bezvremenskih klasika i odlične sinergije glazbenika s publikom bit će popraćeni njegovim najvećim hitovima kao što su: „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi drugi. Zdravko Čolić je samih početaka svoje glazbene karijere bio vrlo uspješan i njegovi nastupi su bili popraćeni velikim brojem obožavatelja, rušio je rekorde puneći dvorane, a čini se da se tradicija i nastavila. Uz hrpu ovacija, praćen pozitivnom vibrom svoje publike, ovim koncertima Zdravko Čolić je još jednom opravdao status i simbol miljenika kako ženske, tako i muške publike.

Njegove nastupe sve više prate i mlađe generacije jer osim specifične boje glasa koja ga prati, njegov šarm i pozitivna energija kojom zrači je nešto što privlači ogroman broj publike koja hrli na njegove koncerte.

A upravo rasprodane dvorane pokazuju koliki je interes i potražnja za njegovim koncertima. Sljedeći nastupi u Stark Areni rezervirani za 27. i 28. prosinca već su odavno rasprodani.

Ulaznice za ovaj spektakl u Opatiji od sada su u prodaji!

Foto: Nikola Knežević