Beck najavio dolazak u Zagreb!
18. prosinca 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Beck najavio dolazak u Zagreb!

Sedmerostruki dobitnik Grammya, multitalentirani umjetnik i nestašni istraživač glazbenih žanrova, najavljuje europsku turneju potvrdom nastupa na glavnoj pozornici INmusic festivala #15!

Beckovu impresivnu karijeru odlikuje beskompromisno poigravanje sa glazbenim žanrovima i prepoznatljiv zvuk. Raznolik opus okupljen u četrnaest studijskih albuma, zaslužio je Becku status vjerojatno najorginalnijeg i najkreativnijeg glazbenika alternativnog rocka proteklih desetljeća. Naslanjajući se na cijeli spektar glazbenih stilova, od folka, psihodelije, funka, soula, hip hopa, alternativnog rocka, popa, elektronike, itd. Beckov zvuk je hibrid koji je svojstven samo njemu. Preko pedeset nominacija za globalne nagrade na polju glazbe, dizajna i audiovizualnih medija i dvadeset osvojenih titula, između ostalih sedam Grammya i tri Brit Awarda, potvrđuju Beckov globalni status umjetnika s mnogo lica čija neumorna energija stvaranja gura granice svakim novim studijskim izdanjem. Trinaest studijskih albuma sa zlatnim i multi-platinastim nakladama diljem svijeta, rasprodane svjetske turneje, nebrojeno mnogo glazbenih suradnji sa glazbenicima iz svih dijelova spektra suvrmene glazbe i jedinstvenih multidisciplinarnih umjetničkinh projekata impozantan su uvod u najnoviji, četrnaesti studijski album, Hyperspace objavljen krajem studenog 2019. koji nam predstavlja još jedno lice Becka u 21. stoljeću.

INmusic festival #15 će se održati od 22.-24. lipnja 2020. na tradicionalnoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu. Trodnevne festivalske ulaznice su u prodaji.

Foto: Citizen Kane Wayne