Sara Renar 2020. godinu otvara koncertom u Grofu Melinu u Zagrebu
30. prosinca 2019.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Sara Renar 2020. godinu otvara koncertom u Grofu Melinu u Zagrebu

Grof Melin najavljuje otvorenje koncertne sezone nastupom Sare Renar. Prvi vikend iza Nove, odnosno četiri dana iza proslave iste idealno je vrijeme za reflektivnu, uzmemirujuće – smirujuću glazbu zagrebačke (kant)autorice koju teško da možete svrstati u ijedan žanr. Uz to, šuška se da je Sarin novi album u nastajanju te da će publici predstaviti pokoju novu pjesmu.

Sara Renar pripada grupi najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Iza sebe ima četiri studijska izdanja. Album “Djeca” 2014. godine nominiran je za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP “Jesen” Sara nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. “Tišina” iz 2016. je za istu nagradu nominirana za album godine i najbolji alternativni album, a isti album je zaslužio nominaciju za IMPALA europski album godine. Posljednji live album “Gdje povlačiš crtu” odjeknuo je u svim medijima, a prema svim kritikama je predstavljen kao materijal koji zaslužuje posebnu pažnju. U posljednje četiri godine Sara je zabilježila više od 300 koncertnih nastupa diljem Europe i regije. Trenutno radi na novom studijskom izdanju.

Ulaznice za koncert u Grofu Melinu koji je na rasporedu 4. siječnja možete kupiti po cijeni od 40 kuna na dan koncerta. Početka je u 22 sata, a vrata se otvaraju u 20 sati.

Foto: Nikola Knežević