The Frajle dodale još jedan koncert u Lisinskom
14. siječnja 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

The Frajle dodale još jedan koncert u Lisinskom

Nakon velike zainteresiranosti za koncert The Frajli 14. ožujka ove godine dodan je drugi datum u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog (15.3.) koji potvrđuje kako je poseban odnos između ovih dama i zagrebačke publike.

Tri godine zaredom Marija Mirković, Nataša Mihajlović te Jelena i Nevena Buča rasprodale su Lisinski, a tako će biti očito i ovoga puta. Prošle godine objavile su novi album „Obraduj me“ na kojem su se našle neke od najpoznatijih pjesama legendarnih glazbenika, a na svakoj su pjesmi ugostile originalnog izvođača te pjesme. Album je najavila suradnja s Vannom na pjesmi “Ako je vrijedilo išta”, dok aktualni singl, pjesma “Žuta ruža”, koju su otpjevale sa Željkom Bebekom, već mjesecima ne silazi s radijskih top-lista.

Od posljednjeg nastupa u Lisinskom sudjelovale su i na CMC festivalu s pjesmom “Zlato”, te na Splitskom festivalu s pjesmom “Noćas si moje vino”. Obje su pjesme također bile na radijskim top-ljestvicama, što je doprinijelo činjenici da je Frajlama 2019. godina bila izuzetno uspješna godina. Bit će takva, izgleda, i 2020 godina.

Stoga, ne propustite večer punu neizostavnih evergreena po kojima su The Frajle poznate širom regije te osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Foto: Nikola Knežević