Vatra i Tonka postavljaju pitanja i daju odgovore u mentorskom duetu uoči Boogalooa
17. siječnja 2020.
Music Box (8718 Članci)
Podijeli

Vatra i Tonka postavljaju pitanja i daju odgovore u mentorskom duetu uoči Boogalooa

“Pitanje i odgovor” posljednji je, sedmi po redu singl s aktualnog albuma “Nama se nikud ne žuri” grupe Vatra, duet za zatvaranje još jedne uspješne priče.

Ovog je puta, autorica glazbe i teksta klavijaturistica Irena Celio-Cega, koja iza sebe ima nekoliko autorskih pjesama koje su se našle na albumima benda, a neke su zaživjele i kao singlovi. Tonka iz matičnog benda Pavel, vokalno se pridružila Ivanu Dečaku u neobičnoj priči o ljubavi koja slušatelju prepušta odabir kome je ta ljubav usmjerena.

“Pitanje i odgovor je oda svim odnosima, roditeljskim, ljubavnim koji nas oplemenjuju na način da sve loše oko nas blijedi. Tonka mi je jednom rekla rečenicu: ‘Tuširala sam se i shvatila sam kako sam sretna zapravo, imam Lunu, Aljošu, posao koji volim…” Pjesma je o tom trenutku, spoznaji da na vječno pitanje napokon imamo odgovor i da je cijelo vrijeme zapravo pred nama.” – rekla je o pjesmi autorica Irena Celio-Cega.

Ivan Dečak i Tonka, uz Aljošu Šerića, mentorski su tim u aktualnoj, trećoj sezoni showa The Voice Hrvatska. Nakon trogodišnje pauze, Vatra najavljuje koncertni povratak u klupski prostor! U zagrebačkom će Boogaloo-u, 4.travnja, njihova najvjernija publika uživati u intimnoj atmosferi uz bend koji će, kroz presjek karijere, po prvi puta uživo izvesti i pjesmu kojom najavljuju novi studijski album. Bit će to još jedna odlična večer za sve koji odluče doći na Vatrin koncert, ovog puta tamo gdje je koncertima, zbog posebne veze s publikom, i mjesto – u klubu.

Earli bird ulaznice od 50 kn dostupne su u ograničenoj količini do utorka 21.01. Nakon utorka 21.1., cijena ulaznice bit će 70 kn.