Bang Bang, “Mol. 2” i publika uskoro zajedno u Katranu!
22. siječnja 2020.
Music Box (9881 Članci)
Podijeli

Bang Bang, “Mol. 2” i publika uskoro zajedno u Katranu!

Koncertna promocija dugoočekivanog albuma nagrađivane grupe Bang Bang održat će se 7. veljače s početkom u 21 sat u zagrebačkom Katranu. 

“Mol. 2”, drugi studijski album, sniman je u molskom tonalitetu i dostojan je nasljednik prvog albuma na čijim krilima su Bang Bangovci osvojili Porin za najboljeg mladog izvođača 2015. godine.
Da je Bang Bang ovim albumom ozbiljno prodrmao domaću glazbenu scenu slažu se i glazbeni kritičari.

Na albumu se nalaze radijski hitovi “Superstar”“Kako stoje stvari” feat. Saša Antić (studijska i live verzija iz Tvornice kulture), “Što ako ne bude po tvom”, “Papar i sol”, “Pijani i zaljubljeni”, “Stranci”, novi hit “Pismo” u kojem po prvi put čujemo vokal Hrvoja Prskala, “Sebi dovoljni” s kojom nastupaju na Zagrebačkom festivalu, te potpuno nove pjesme “Malo lažnog sjaja” i “Pustinje”.

Nakon fantastičnog nastupa na INmusic festivalu i vrhunskog koncerta u Tvornici kulture prošle godine, svoje fanove počastit će koncertnom promocijom uspješnica i novih pjesama objedinjenih na novom albumu. S jednim od najboljih hrvatskih vokala, jednim od najboljih producenata te vrhunskim glazbenicima u Katranu nas očekuje prava molska poslastica.

Foto: Ljubo Zdjelarević