She Loves Pablo s novim albumom “Death Threats From Future Self” dolaze u Boogaloo
25. siječnja 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

She Loves Pablo s novim albumom “Death Threats From Future Self” dolaze u Boogaloo

Uragan domaće rock scene She Loves Pablo predstavlja novi studijski album imena “Death Threats From Future Self” objavljen za Dostavu Zvuka/Dirty Old Label. Koncertna promocija dogodit će se 20. ožujka u klubu Boogaloo, što će biti i njihov dosad najveći samostalni nastup.

Zagrebački groove rockeri masnog zvuka već 15 godina stoje na vrhu alternativne scene u Hrvatskoj, a uz divlje nastupe koji su redovito rasprodani, karijernim koracima sve više dokazuju da su predodređeni za velike svjetske pozornice. Već ranije najavljen singlom “Houdini”, novi album “Death Threats From Future Self” je dodatna stepenica više najzrelijeg zvuka dosad, a odlikuju ga česte promjene tempa, rifovi koji sjeku u memoriju i izuzetno decentno aranžmansko poigravanje s elektronikom uz razorni vokal frontmena Domagoja Šimeka često popraćen slivenim višeglasjima Dimitrija Đokića ili pak silovitim Nenada Gajića.

Svu glazbu potpisuje bend, a tekstove Domagoj Šimek. Produkciju, miks i master potpisuje Leonard Klaić, dok je snimanje odradio Mark Mrakovčić. Za artwork albuma zaslužan je Marko Sirovina, a layout Marko Nemec.

Fizičko izdanje u CD i vinil formatu moći će se prvi put kupiti na koncertu, 20. ožujka u klubu Boogaloo.

Veliki koncert u klubu Boogaloo bit će njihov najveći samostalni koncert u Hrvatskoj, a ako je suditi prema prošlogodišnjem jubilarnom koncertu povodom 10. godišnjice od izlaska prvijenca, za predstojeći nastup mogla bi se tražiti ulaznica više. Možete ih kupiti po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta koštati 60 kuna.

Foto: Nikola Knežević