Marko Louis najavio nastavak turneje “Beskraj” i povratak u zagrebačku Tvornicu kulture
29. siječnja 2020.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

Marko Louis najavio nastavak turneje “Beskraj” i povratak u zagrebačku Tvornicu kulture

Marko Louis, jedan od najvećih novih talenata u regiji, vratit će se u Zagreb u sklopu turneje “Beskraj” koja je započela iz Banje Luke u studenom prošle godine.

Nakon Banje Luke nastupio je u Nišu, Somboru i Skoplju, a najavio je i nove susrete s publikom. Prva sljedeća stanica je Novi Sad gdje će 23. veljače nastupiti u Srpskom narodnom pozorištu, a potom 13. ožujka dolazi u Sarajevo i Brew Imperial Society. Krajem istog mjeseca, 26.3., na rasporedu je Kombank dovrana u Beogradu, a travanj je rezerviran za Ljubljanu (Orto bar, 23.4.) i Zagreb. U glavni grad Hrvatske vraća se nakon uspješnog koncerta održanog 29. studenog 2018. godine u malom pogonu Tvornice kulture. Ovaj kultni koncertni prostor i sada će biti mjesto novog susreta s hravtskom publikom koja ga još upoznaje.

“Turneja se nastavlja i imamo konačno sve datume. Sljedeća stanica je Novi Sad. Ulaznice za Beograd i Novi Sad već su u prodaji, a tijekom tjedna kreće prodaja ulaznica za Sarajevo, Zagreb i Ljubljanu. Mnogo se radujem i brojim dane”, napisao je Marko Louis na društvenim mrežama.

Marko Louis, sin legendarnog pjevača Ljubiše Stojanovića Luisa, objavio je do sada tri solo albuma, “Shine on Me”, “Bskraj” i “Euridika”, a iza njega su i suradnje s brojnim drugim glazbenicima od kojih se posebno ističe ona s Božom Vrećom.

Foto: Nikola Knežević

Ekskluzivno s Markom Louisom: “Otac je dosta utjecao na moj život, mislim da nas nikada nije ni napustio”

IZVJEŠĆE/FOTO: Marko Louis u Tvornici kulture – spoj emocija, pozitivne energije i impresivne glazbe