Francuska šansona i druge glazbene poslastice u sklopu rapskih “Kantuna”
12. lipnja 2017.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

Francuska šansona i druge glazbene poslastice u sklopu rapskih “Kantuna”

Rab, jedan otok, pet kantuna, a na kantunima staroga grada Raba – puno dobre zabave i vrhunske glazbe od ovog četvrtka 15.6. za sve posjetitelje – “KANTUNA“! A već na samom početku, vrhunska glazbena poslastica – koncert LE MONTMARTRE – Večer velikana francuske šansone!

U četvrtak 15.6. u 21 sat morate biti na lokalitetu srednjovjekovne bazilike svetog Ivana i po prvi puta pod rapskom mjesečinom doživjeti Becauda, Aznavoura, Brela, Montanda, Moustakija, Dassina u izvedbama vrhunskih glazbenika sastava La Boheme (Marjan Krajina, harmonika, Ranko Purić, brač, Antun Stašić, violina, Pere Ištvančić, bas) pod vodstvom sjajnog glazbenika i interpreta Radovana Prstačića.

No to nije sve, jer ostala tri dana na Kantunu svjetla – u parku Dorka očekuje vas Matija Cvek koji se nedavno vratio s Eurovizije gdje je pjevao prateće vokale Jacquesu Houdeku, a na Kantunu svjetla izvodi atraktivan izbor pop, soul i R’n’B hitova.

Za to vrijeme na starogradskoj Pjaceti – Kantunu susreta – uživanje u vrhunskim izvedbama priprema sjajna pjevača i gitaristica Gordana Marković. Ova izuzetna glazbenica, inače članica grupe Auguste, oduševljava sve prisutne svojim izvedbama, stoga je zabava – zagarantirana!

Vrhunske izvedbe na Pjaceti, a u čarobnom ambijentu Skrivenoga kantuna – Mahačeve vile, uz pogled na Uvalu sv. Eufemije, uz čašu dobroga vina i fetu pršuta uživajte u sjajnim obradama najpoznatijih modernih hitova koje donosi pjevačica Lucija Jakelić.

I tako, uz biranu gastronomsku ponudu na svim lokacijama, ne samo u petak, nego jednako tako bogato i raznoliko i u subotu i u nedjelju – zbog čega pozivamo sve da redovito prate najave na službenom FB-u “Kantuna”: facebook.com/kantuni.rab.

Sva tri dana kantuni su otvoreni od 18 do ponoći, cijelo vrijeme očekuje vas dobra zabava, a živa glazba od 20:30 sati nadalje. Trebate li uopće dodatni poziv? – od 15. do 18. lipnja dođite na Rab i vidimo se na Kantunu.

Kantuni / Corners zaštićeni su kulturno-turistički projekt G.A.D. PRODUKCIJE i njena tima KULTUR specijaliziranog za projekte kulturnog turizma i destinacijskog managementa. Odvija se u javnim prostorima grada Raba, u partnerstvu s Turističkom zajednicom Grada Raba.