Švedski metalci In Flames slave 30 godina postojanja i u Zagrebu
29. siječnja 2020.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

Švedski metalci In Flames slave 30 godina postojanja i u Zagrebu

Legendarni švedski metalci In Flames dolaze u srijedu 13. svibnja 2020. godine u zagrebački Boogaloo u sklopu svoje svjetske turneje s trenutnim studijskim albumom “I, Mask” i 30 godina djelovanja, a obećavaju koncert s hitovima iz cijele karijere.

In Flames spadaju u najutjecajnije i najvažnije metal bendove posljednjih desetljeća. Od svog osnivanja 1990. godine u Göteborgu, grupa se razvija i beskompromisno slijedi svoju viziju, nadogradili su svoj melodični death metal ranog razdoblja u osebujan, originalan stil predstavljen na trinaest studijskih albuma, uključujući “The Jester Race” (1996), “Clayman” (2000), “Reroute to Remain” (2002), “Come Clarity” (2006), “Sense of Purpose” (2008), “Sounds of Playground Fading” (2011), “Siren Charms” (2014) i posljednji, “I, The Mask” koji je snimljen u Los Angelesu s producentom Howardom Bensonom. Album “I, The Mask” postigao je ogroman uspjeh i dospio na broj 1 u Švedskoj, Americi i Austriji, te broj 2 u Njemačkoj.

In Flames su uzor mnogim poznatim rock i metal glazbenicima, prodali su više od tri milijuna albuma, a sa svakim novim albumom njihova popularnost raste i širi se zemaljskom kuglom. Poznati su po svojim fantastičnim koncertima i jedna su od najpoželjnijih metal atrakcija. Nekoliko su puta prešli ocean, nastupajući s bendovima kao što su Slayer, Judas Priest, Avenged Sevenfold, Disturbed, itd., a tu su i koncerti na velikim festivalima poput Ozzfest, Download Festival, Nova Rock, Gigantour, Hellfest, Metalcamp, MetalDays….

Devet godina nakon sjajnog koncerta u prepunom Boogaloou švedski metal prvaci vraćaju se na “mjesto zločina” u srijedu 13. 5.2020. sa svojim najboljim pjesmama i vrlo nezaboravnim showom – ‘In Flames We Trust’!

Početak koncerta je najavljen za 19:30 sati, a ulaznice su u prodaji po cijeni od 160 kuna do 24.2. ili rasprodaje prvog kontigenta, nakon čega će koštati 190 kuna sve do rasprodaje drugog vala ulaznica. Na dan koncerta cijena će biti 220 kuna.

U prodaji su i ograničene VIP ulaznice po cijeni od 990 kuna koje uključuju:

• raniji ulazak na mjesto događaja
• ekskluzivni susret i pozdrav s članovima sastava In Flames
• fotografiranje s članovima benda
• Q&A s bendom
• poster turneje (Limited Edition) s autogramima
• mogućnost kupovine na merch štandu prije otvaranja vrata
• službeni meet&greet laminat

Foto: Patric Ullaeus