Green Day objavili dugoočekivani album “Father of All Motherfuckers”
8. veljače 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Green Day objavili dugoočekivani album “Father of All Motherfuckers”

Napokon smo dočekali izlazak jednog od najiščekivanijih izdanja u 2020.! “Father of All Motherfuckers”, novi album Grammyjem pet puta nagrađivane punk rock grupe Green Day je vani i pravo je osvježenje.

Ovoga puta u fokusu je i video spot za najnoviji singl “Meet Me On The Roof” koji sadrži sve nestašluke koji se i očekuju od njih. Naime, video spot je poseban po tome jer se u njemu pojavljuje Gaten Matarazzo iz popularne američke SF serije “Stranger Things”, a sve je popraćeno i vratolomijama na motociklu.

Od rujna 2019. pa do današnjeg izlaska novog izdanja, Green Day su objavili još tri iznimno uspješna singla – najavni “Father Of All…” koji je prikupio 50 milijuna streamova, “Fire, Ready, Aim” koju su povezali s Nacionalnom hokejaškom ligom prilikom otvaranja sezone, i “Oh Yeah!” koja sadrži i sample pjesme “Do You Wanna Touch Me” Joan Jett.

Sve ovo odličan je uvod za početak njihove svjetske, gotovo rasprodane stadionske turneje “Hella Mega” na koju kreću u društvu sastava Fall Out Boy i Weezer, te u sklopu koje ih najbliže nama gledamo 21. lipnja u Beču.

Foto: Pamela Littky