Pearl Jam predstavili novi singl – “Superblood Wolfmoon”!
18. veljače 2020.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Pearl Jam predstavili novi singl – “Superblood Wolfmoon”!

Sve je bliže predstavljanje novog albuma “Gigatron” benda Pearl Jam. Bend je danas predstavio svoj drugi singl s albuma – “Superblood Wolfmoon”!

Nakon što smo prošli mjesec poslušali singl “Dance of the Clairvoyants”, bend Pearl Jam danas je predstavio novi singl – “Superblood Wolfmoon”! On će se također naći na njihovom jedanaestom studijskom albumu “Gigatron” koji će biti predstavljen 27. ožujka.

Drugi singl s nadolazećeg albuma “Gigatron” je brži u usporedbi s prvim singlom, a dodatno nam daje naslutiti i što možemo očekivati od cjelokupnog izdanja. Prošli tjedan obožavatelji su preko mobilnih uređaja mogli posjetiti zadanu web stranicu (moon.pearljam.com) te usmjeriti telefon prema mjesecu nakon čega bi počeo svirati isječak nove pjesme. Jedanaesti studijski album legendarnog sastava stiže sedam godina nakon Grammyjem nagrađenog albuma „Lightning Bolt“, a svjetlo dana ugledat će 27. ožujka.

„Snimanje ovog albuma bilo je dugo putovanje koje su ponekad obilježili mračni i zbunjujući trenuci, ali i situacije u kojima je stvaranje nove glazbe bilo vrlo uzbudljivo. Nastajanje našeg novog izdanja omogućilo mi je da osvijestim kako je ljudima danas potrebna međusobna povezanost“, komentirao je član sastava Mike McCready.

Prije same objave albuma, Pearl Jam će odsvirati koncert u kultnom kazalištu Apollo. Nakon izlaska albuma najavili su i veliku turneju koja će uključivati i Mađarsku, Nizozemsku, Francusku i Austriju.

„Gigaton“ – popis pjesama:

„Who Ever Said“
“Superblood Wolfmoon“
„Dance of the Clairvoyants“
„Quick Escape“
„Alright“
„Seven O’Clock“
„Never Destination“
„Take The Long Way“
„Buckle Up“
„Come Then Goes“
„Retrograde“
„River Cross“