Novi zagrebački bend Como Bluff predstavlja prvi singl “Cannibal Snake”
20. veljače 2020.
Music Box (11100 Članci)
Podijeli

Novi zagrebački bend Como Bluff predstavlja prvi singl “Cannibal Snake”

Vječno pitanje „zašto je pile prešlo cestu“ konačno je dobilo svoj izgledan prvi dio odgovora – da dođe na šank! Ovakvim bizarnim početnim kadrovima počinje čudnovata avantura novog zagrebačkog benda Como Bluff u njihovom videospotu za prvi singl „Cannibal Snake“.

Como Bluff je nova alternativna rock grupa iz Zagreba u sastavu: Arijan Škapur (vokal, gitara), Miro Kadijević (vokal, gitara), Luka Jambrošić (bas gitara) i Viktor Strejček (bubnjevi), na sceni već aktivni i u bendovima Paul The Walrus, Jaded, Raspad Sistema, Delorean i Muscle Tribe Of Danger And Excellence. Prvi singl „Cannibal Snake“, izdan na etiketi Dostava Zvuka, Arijanova je glazbena ideja još iz tinejdžerskih dana snimljena u Dora Maar studiju kod Mire Kadijevića u mekšoj, akustičnoj varijanti još prije uletavanja ostalih članova u priču. Miks i mastering singla potpisuje Borna Mijolović, dok su za videospot zaslužni Hrvoje Baudoin i Hrvoje Zubčić. „Cannibal Snake“ ujedno je i najava prvog EP izdanja čiji je izlazak planiran u narednim tjednima. Dostupan je putem Youtube kanala Dostave Zvuka i na streaming servisima.

Inspirirani rock velikanima 90-ih, Como Bluff stvaraju dopadljivu glazbu kroz koju se provlače stoner, grunge i britanski rock, a u punom svjetlu pokazat će se na live nastupima kada u kompletnoj postavi obećavaju žešći zvuk u aranžmanima i izvedbi. Prva svirka bit će najavljena uskoro.

Foto: Sven Knechtl