Kosheen stiže u Boogaloo!
24. veljače 2020.
Music Box (8097 Članci)
Podijeli

Kosheen stiže u Boogaloo!

Kosheen Live predvođen Sianom Evans stiže u Boogaloo u petak, 8. svibnja! Za atmosferu prije i nakon koncerta zadužen će biti DJ FRX.

Kosheen je nastao 1999. u Bristolu, a već s prvim albumom iz 2001. “Resist” i hitovima “Catch,” “Hide U” i “Hungry” osvojili su titulu ‘jedne od najvećih glazbenih atrakcija iz Velike Britanije’. Brzo su stekli naklonost kritičara i veliki broj obožavatelja. Kombinacija različitih stilova, poput drum’n’bassa, dancea i popa, dovela ih je do vrhova svjetskih top lista te kao jednog od favorita svih onih koji su odrasli na MTV-ju i VIVA-i početkom 2000-ih. Do sada su izdali pet albuma. U Boogaloo dolazi Sian Evans s originalnim bubnjarem Mitchellom Gloverom i svjetski poznatim glazbenicima koji će dodatno oplemeniti njihov prijašnji zvuk. Sian se u protekla dva desetljeća etablirala kao vrlo plodna autorica i vokal u brojnim suradnjama, a posebno se ističu veliki hitovi “Louder” s DJ Freshom, kao i “Hot Right Now” Rite Ore za koji je napisala tekst.

Cijena ograničenog kontingenta early bird ulaznica je 140 kuna, u regularnoj pretprodaji je 170 kuna dok će na dan koštati 190 kuna.

Foto: sian-evans.com