Duffy otkrila razlog glazbene stanke: “Bila sam silovana, drogirana i zatočena danima”
26. veljače 2020.
Nikola Knežević (2293 Članci)
Podijeli

Duffy otkrila razlog glazbene stanke: “Bila sam silovana, drogirana i zatočena danima”

Nedavno je na društvenim mrežama Duffy nakon dugo vremena objavlila fotografiju s opisom “2020” što je nagovijestilo kako je ovo vjerojatno godina kada će nam se Duffy vratiti na glazbenu scenu.

Ova simpatična pjevačica jedinstvenog glasa sada je na Instagramu pojasnila zašto je nije toliko dugo bilo i što se točno dogodilo s njom, a njezino iskustvo je šokiralo mnoge.

“Možete samo zamisliti koliko mi je vremena trebalo da ovo napišem…Mnogi se od vas pitaju što mi se dogodilo, gdje sam nestala i zašto. Jedan novinar me kontaktirao, našao je način kako doći do mene i rekla sam mu sve prošlog ljeta. Bio je ljubazan i osjećala sam olakšanje što sam mogla konačno sve reći. Istina je, i vjerujte mi da sam sada dobro i sigurno, da sam silovana, drogirana i zatočena na nekoliko dana. Naravno, preživjela sam. Trebalo mi je vremena za oporavak. Nema lakog načina za reći ovo. Ali mogu reći kako sam zadnjeg desetljeća tisuće i tisuće dana sam posvetila tome da osjetim toplinu u svojem srcu ponovno i sunce ponovno sija. Pitate se zašto nisam iskoristila svoj glas kako bi izrazila svoju bol? Nisam htjela pokazati svijetu tugu u mojim očima. Pitala sam se – kako mogu pjevati iz srca ako je ono slomljeno? I polako se sastavilo. Sljedećih tjedana ću objaviti intervju. Ako imate bilo kakvih pitanja odgovorit ću na njih, ako budem mogla. Vječno sam vam zahvalna i cijenim vašu ljubaznost koju ste pokazali tijekom godina. Bili ste prijatelji. Želim vam zahvaliti na tome.”, rekla je Duffy u emotivnom obraćanju obožavateljima i javnosti.

Zamolila je ujedno obožavatelje da ne uznemiruju njezinu obitelj i poštuju privatnost te je zatražila podršku kako bi za nju ova emotivna ispovijed bila i jedno pozitivno iskustvo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.

Objavu dijeli @ duffy

Foto: Promo