Nakon Keziaha Jonesa, Orsula Festival priprema Flamenco show!
1. kolovoza 2017.
Nikola Knežević (2293 Članci)
Podijeli

Nakon Keziaha Jonesa, Orsula Festival priprema Flamenco show!

Nakon subotnje rasplesane i glazbene poslastice koju nam je priredio Keziah Jones u Parku Orsula, nastavljaju s programom. Tako će se po prvi put na jednoj od najljepših ljetnih pozornica, izvesti vrhunski Flamenco show u kojem se pretaču izvanredne vokalne i plesne točke.

Nastupit će Jose Enrique Morente, sin nezaboravnog majstora Enrique Morentea i plesačice Aurore Carbonell, dvadesetšestogodišnjak za koga glazbena kritika i publika tvrdi da se već etablirao kao vrsni flamenco izvođač te kompozitor. Zaljubljenici Flamenca s nestrpljenjem očekuju njegov novi uradak, koji bi trebao izaći pred kraj ljeta.

Bit će tu i Irene Rueda, koja je počela plesati s četiri godine, a od osamnaeste godine profesionalno se bavi plesom. 2015. godine je bila pobjednica 16. andaluzijskog flamenco natjecanja i smatra se jednom od važnijih plesačica Granade i Seville, kolijevki flamenca.

Nakon Flamenca Orsula festival poklanja svojim građanima 8.8. koncert trija More Love Ensemble koji će ugostiti virtuoza na gitari Maria Igreca. Ansambl je nastao kao rezultat dugogodišnjih prethodnih suradnji glazbenika, kroz koju se razvio i zajednički senzibilitet te glazbeni izričaj. Putovanje istomišljenika kroz world music, fusion i jazz glazbu.

Ulaznica za Flamenco Show: Morente & Rueda stoji 140 kuna. A ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.

Ulaznice možete pronaći i na web stranici Orsula festivala ili na Entrio.hr.