Lady Gaga otkrila naziv novog albuma! Zove se “Chromatica” i izlazi 10. travnja!
2. ožujka 2020.
Music Box (9669 Članci)
Podijeli

Lady Gaga otkrila naziv novog albuma! Zove se “Chromatica” i izlazi 10. travnja!

Ono što smo pretpostavili sada je i potvrđeno. Novi album Lady Gage zvat će se “Chromatica” i bit će objavljen 10. travnja za Interscope.

Album stiže nakon 4 godine starog “Joanne”, a najavila ga je novim singlom “Stupid Love” koji je otkriven protekloga petka.

“‘Chromatica’ je matematički simbol za zvuk i dolazi iz svega onoga od čega je zvuk stvoren, a zvuk je ono što me liječilo tijekom života. Izliječio me i sada novim albumom i to je ono što čini ‘Chromaticu’. Riječ je o izliječenju i hrabrosti. Kada govorimo o ljubavi mislim da je važno uključiti činjenicu da zahtijeva ton hrabrosti kako bi se voljelo nekoga”, pojasnila je Lady Gaga u intervjuu kod Zanea Lowea.

Izvršni producent uz Lady Gagu je BloodPop koji je radio cijeli albume someone.

“Album je sav u bojama, ima sve zvukove. Dosta toga što vidimo oko nas i ono što iskusimo je čista matematika, što je slično glazbi jer je i zvuk matematika.”, kaže Lady Gaga.

Jedna od najvećih svjetskih pop zvijezda bila je dosta zaposlena nakon izlaska albuma “Joanne”. Glumila je u filmu “A Star Is Born” za koji je dobila Oscara za pjesmu “Shallow”. Ujedno je zbog te pjesme zaradila i Grammy nagradu za najbolju izvedbu pop dua ili grupe i za najbolju pjesmu skladanu za film. Bilo je za očekivati kako će nakon filmskog izleta ponovno zaploviti isključivo glazbenim vodama, a prvi rezultat te plovidbe je “Stupid Love”.