PREMIJERA: Vicu Versu napala nova neman – poslušajte kako je prošla borba s krakenom!
12. ožujka 2020.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Vicu Versu napala nova neman – poslušajte kako je prošla borba s krakenom!

Splitski glazbenik koji u žestoku rock glazbu uspješno usađuje dalmatinski štih, Vice Versa, u novoj pjesmi upoznaje nas s pričom o krakenu, mitološkom biću koje je postalo stvarnost.

Nakon hitova “Viruj mi” i “Sve bi da” feat. Ivo Amulić, Vice Versa predstavlja novu istinitu priču pretočenu u pjesmu “Kraken”.

“Ova pisma, ka i svaka dosad, temeljena je na istinitom događaju. Ne sićan se točno kad se ovo dogodilo, al znan da mi nije bilo svejedno. Pričali su ljudi da je kraken mitološko biće, al ja iz prve ruke znan da postoji. Nisan lud!”, kaže Vice i dodaje kako mu je u video spotu pomogao prijatelj Ante, vrhunski slikar koji je borbu s krakenom gledao s ponistre.

Vice Versa svakom slušatelju koji kao i on vjeruje da mitološka bića postoje poručuje:

“Pusti pismu! Jesi proba brujet od srdela? Zažutiš kapulu na ulju, složiš očišćene srdele (nemoj onečišćene), dodaš pome, malo luka i dva tri deca vina, nemoj mišat nego samo protresi da ne uvati. Ne triba dugo, kad se digne fibra 20-30 minuta. Evo ti i javna tajna – dvi žlice kvasine da ubije friškinu. Za prste lizat. E, tija bi još nešto dodat. Brzo će album, tamo prije lita. Sad bi ja to triba reklamirat, al Bog me zakinija u marketingu, tako da, e. Kupite album kad izađe ako van se sviđa moja muzika. Zdravi i veseli bili.”

Novi album Vice Verse stiže pred ljeto, taman kad sunce izađe, ali ne udari previše.