Lady Gaga novim hitom “Stupid Love” postigla ono što nije uspjela već devet godina
14. ožujka 2020.
Music Box (11005 Članci)
Podijeli

Lady Gaga novim hitom “Stupid Love” postigla ono što nije uspjela već devet godina

Pjesmom “Stupid Love” Lady Gaga najavila je novi studijski album “Chromatica”, a publika je velikim brojme pregleda pokazala kako je sceni nedostajala ova umjetnica koja se u zadnje vrijeme posvetila nešto drugačijim temama, poput filma. 

Sedam godina je trebalo Lady Gagi da prestigne pjesmu “Applause”. Ona je 2013. godine debitirala na top listi Billboard na 6. mjestu, a novi hit “Stupid Love” debitirao je na 5. mjestu. “Stupid Love” je nagovijestila nešto posebno, ali i podsjetila na dance eru Lady Gage po kojoj je i postala popularna.

Bez obzira što je 2013. godine “Applause” debitirao na 6. mjestu nije uspio ono što je pjesma “Born This Way” učinila, a koja je 2011. godine debitirala na samom vrhu Billboarda. Dakle, punih 9 godina Lady Gaga nije uspjela debitirati u top 5 Billboarda. No, bez obzira na tu činjenicu nastavila je raditi i objavila je tri albuma, eksperimentirala s glazbenim žanrovima i nekako uvijek bila pri samom vrhu svjetskog popa. Posvetila se i filmu i uspjela po prvi put nakon 2011. godine zasjesti na vrh ove top liste i to s pjesmom “Shallow” feat. Bradley Cooper.

Novi studijski album, “Chromatica”, izlazi 10. travnja za Interscope, a producirali su ga BloodPop i Tchami. Već je najavila i svjetsku turneju koja će pratiti izlazak albuma o kojemu zapravo i nemamo previše detalja pa čak niti popis pjesama. Sve se drži u tajnosti, baš onako kako je Lady Gaga znala raditi svih ovih godina.