Dallas Records sa svojim izvođačima pokrenuo #karantenasessions
23. ožujka 2020.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Dallas Records sa svojim izvođačima pokrenuo #karantenasessions

Dallas Records u suradnji sa svojim izvođačima, koji su kao i najveći broj nas radi sigurnosti svih nas primorani ostati doma i tako se boriti protiv globalne pandemije Covid-19 virusa, pokreće inicijativu koja će vam nasuprot svemu lošem što se oko nas događa, ponuditi val optimizma, dobre energije i zdrave zabave.

Bilo da ste u samoizolaciji ili svojevoljnoj karanteni ili i dalje na radnom mjesto ili pak radite od doma, #karantenasessions koji su ujedno i njihov doprinos inicijativi #slušajdomaće, bit će mala glazbena oaza koja će vam vjerujemo, pomoći da lakše barem na kratko uz moć glazbe prebrodite ovu krizu uz vaše omiljene izvođače.

Na facebook stranici Dallas Records (official page) svaki dan u 19 sati moći ćete pratiti live svirke ili posebno snimljene izvedbe naših izvođača koji će vam se javiti iz intime svoje karantene. U nizu izvođača koji će se uključiti u #karantenasessions bit će TuristiDamir Martinović Mrle i Ivanka MazurkijevićNeno Belan, Ivan Dečak | Vatra, TBF, Psihomodo PopLUCELuka NižetićIvana Radovniković, Ivana Banfić, Nikolina Tomljanović, Sandro Bastiančić, Kim VersonBrain HolidaysAtmospheric, Aljoša i Tonka Šerić | PavelBojan Jambrošić i brojna imena koji će svirati za sve vas koji se borite za živote drugih tako što ostajete doma u sigurnosti svoje karantene.

Podržite ovu akciju i svoje omiljene izvođače dijeljenjem video sadržaja u svojim objavama i stavljanjem heštega #karantenasessions.

Današnji, prvi #karantenasesssions otvorili su Turisti koji iz svog riječkog doma poručuju ‘Samo ljubav’! ❤️

Čuvajte se, volite, ostanite doma i pratite #karantenasessions!