PREMIJERA: Tate Romanova novom pjesmom u žešćem tonu govori o životnim promjenama kao prirodnom adrenalinu
6. travnja 2020.
Music Box (10743 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Tate Romanova novom pjesmom u žešćem tonu govori o životnim promjenama kao prirodnom adrenalinu

Splitski bend Tate Romanova predstavlja “Na radiju”, svoj četvrti studijski singl s albuma koji će uskoro biti objavljen za diskografsku kuću Croatia Records.

Nakon uspješnih prethodnih singlova, bend novom pjesmom uvodi slušatelje u žešću sferu svog zvuka. Autori glazbe su Šime Barbarić i Ante Jerončić, a Barbarić je i autor teksta. Vokal benda Sara Andrić iz singla u singl pokazuje stav i širinu svojih glasovnih mogućnosti. Tate Romanovu još kompletiraju Lana Beović na bas gitari, Zdeslav Klarić na klavijaturama i Ivana Županović na bubnju. Ovaj zanimljiv i originalan spot je režirao i montirao Milan Latković iz agencije KREAG.

“Pjesma govori o promjenama formata života, te osobnom stavu i odlukama koje svatko od nas donosi u tranzicijama. Promjena je najava mogućnosti, ali i prilika za istraživanje novih situacija. Taj adrenalin volimo. Te promjene su dobre.” – Tate Romanova

Spot je baziran na aktualnoj situaciji, ali i generalno stoji iza svih hrabrih ljudi te onih koji u današnjim vremenima rade hrabru glazbu bez kalkuliranja i podilaženja.