Urban&4 održali koncert na ulicama Rijeke na vrhu turističkog autobusa
17. travnja 2020.
Nikola Knežević (2805 Članci)
Podijeli

Urban&4 održali koncert na ulicama Rijeke na vrhu turističkog autobusa

Rijeka je uvijek bila jedinstven grad, pa tako i po pitanju glazbe i glazbenika. Građani su svjedočili jedinstvenom koncertu u vrijeme izolacije.

Urban&4, odnosno kako je frontmen Damir Urban rekao, Urban&2, ispoštovali su sve upute stožera o držanju fizičke distance te su održali koncert na ulicama Rijeke na vrhu turističkog autobuda. Bez Marka i Saše, uz vozača autobusa i tonskog majstora, krenuli su na mini turneju s jednim agregatom i tako proširili miris dobre glazbe kroz ovaj grad.

“Svirat ćemo na desetak mjesta, na raznim lokacijama u gradu (da bismo izbjegli moguće okupljanje  trasa i lokacije moraju ostati tajni), da na ovaj način, barem malo, pokušamo uljepšati ova čudna vremena. Dodinama vi nama dolazite na koncerte, zahvaljujući vama oni su gotovo uvijek rasprodani, zahvaljujući vama mi smo sretni i ostvareni kao glazbenici. A danas – ostanite doma i naćulite uši, danas je dan kad mi dolazimo vama, da vam vratimo barem dio duga.”, rekao je Damir na društvenim mrežama te dodao: “Veliko hvala ljudima iz Grada Rijeke koji su objeručke prihvatili naš prijedlog i pomogli nam, zajedno s autotrolejem, realizirati ovu (su)ludu ideju!”

Izvor: Facebook Damira Urbana i Saše Markovskog

Foto: Vedran Jerinić