#OSTANIDOMA: Andrija i dr. Kovač liječe sve vaše probleme
20. travnja 2020.
Nikola Knežević (2343 Članci)
Podijeli

#OSTANIDOMA: Andrija i dr. Kovač liječe sve vaše probleme

Nekoć novo ime, sada već na putu kao dobro znani glazbenik – Andrija Rudić – odlučio je udružiti snage s još jednim kreativcem, poznatim glumcem, dramaturgom, skladateljem i DJ-om Mariom Kovačem.

Rezultat je pjesma “Korona” za koju su na humorističan način iskoristili aktualnu situaciju, virtualnog asistenta Andriju, te potražili pomoć Slavka Sobina i Bore Leeja.

“Pjesma i spot nastali su u kućnoj izolaciji. U online vrijeme nije problem pokrasti par videa s interneta, maltretirati sina da te snima, ljubazno se zahvaliti Pixabayu i Pexelsu i njihovim autorima na besplatnim video materijalima, snimiti kadrove Dnevnika i poigrati se. Još samo treba i preživjeti i ostati normalan, a ovo je naš doprinos i vašem psihičkom zdravlju.”, kaže Andrija.

Tekst je napisao dr. Kovač, odnosno Mario Kovač, a glazbu, refren, trap tekst, audio snimanje i produkciju radio je Andrija na beat Jaca.

“Posebno se zahvaljujem Slavku Sobinu za ustupljene fotografije te Bore Leeju koji, siguran sam, pobjeđuje Korona bandu.”, ističe Andrija.