Mia predstavlja animirani videospot za singl “Unatrag”
28. travnja 2020.
Music Box (7292 Članci)
Podijeli

Mia predstavlja animirani videospot za singl “Unatrag”

Pop zvijezda Mia Dimšić objavila je fantastičan animirani videospot za aktualni singl “Unatrag”. Razigrano, veselo, obojeno pastelnim bojama – sve ono što od Mije tražimo. Animacije je radila Katarina Jukić, ilustratorica i animatorica poznata pod umjetničkim imenom Grimzzi.

Prošla diskografska godina za Miju je bila sjajna, novi studijski album “Sretan put” publika i kritika dočekali su oduševljenjem. Pjesma “Unatrag” dolazi nakon Mijine prve suradnje, one s Markom Toljom u pjesmi “Sva blaga ovog svijeta” koja je nominirana u tri kategorije za nagradu Porin.

Glazbu i stihove potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, dok su aranžman raspisali Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Pjesma je snimana u Croatia Records studiju u Zagrebu, studiju Green Room u Rijeci i studiju Vjekoslava Dimtera u Philadelphiji (PA) u SAD-u, a miks i mastering radio je Goran Martinac (Croatia Records Studio).

Iako vesela, brza i nošena Mijinim jedinstvenim i prepoznatljivim vokalom pjesma progovara o drugom licu ljubavi. Ili kako je to Mia sročila: „Pjesma Unatrag govori o situaciji u životu od koje kao da nikako ne možeš pobjeći, stalno se vraćaš na to isto mjesto i znaš da to nije pametno, ali očito još nisi spreman potpuno krenuti dalje. U pjesmi je to romantična situacija s krivom osobom, ali mislim da se taj osjećaj može primijeniti na brojne situacije u našim životima. Svi duboko u sebi uvijek znamo kamo dalje, ali ponekad je potrebno puno promašaja da to napokon sami sebi priznamo.”

Foto: Mare Milin