#svježasrijeda: Surfaces – pop duo koji osvaja glazbene ljestvice
29. travnja 2020.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Surfaces – pop duo koji osvaja glazbene ljestvice

U našoj tjednoj rubrici #svježasrijeda predstavljamo vam interesantna glazbena imena iz Universal Music kataloga, za koja vjerujemo da će plijeniti pažnju publike i medija u narednom razdoblju. Naš odabir za ovu srijedu je: Surfaces!

Američki sastav Surfaces svakim danom privlači sve veći broj slušatelja. Glazba koju stvaraju ukratko se može opisati kao bezbrižan pop čija poletnost osvaja prvim taktovima, a njihov singl „Sunday Best“ velikom brzinom osvaja glazbene ljestvice i obara streaming rekorde. Pjesmi je veliku podršku dao i BBC Radio 1 voditelj Scott Mill, koji ju je odabrao kao Pjesmu tjedna (Tune Of The Week).

“Ova pjesma predstavlja naš sustav vrijednosti. Želimo da se naši slušatelji osjećaju dobro, da prožive pozitivne emocije koje mi sami osjećamo stvarajući glazbu. Naš je zadatak da mainstreamu pružimo maksimalnu količinu optimizma”, odlučno poručuju Colin Padalecki i Forrest Frank, koji čine ovaj talentirani duo. Singl „Sunday Best“ našao se na njihovom studijskom albumu „Where The Light Is“, objavljenom prethodne godine, a rastuću popularnost pjesme potvrđuje i sve veći broj streamova – više od 377 milijuna.

Za pjesmu je predstavljen i službeni videospot koji trenutno broji više od 50 milijuna pregleda:

Collin i Conrad počeli su surađivati nakon što su im se glazbeni putevi isprepleli zahvaljujući popularnoj platformi SoundCloud. Nakon razmjene nekoliko kreativnih ideja, shvatili su da to što stvaraju sadrži iznimno dobru energiju te su nastavili sami snimati i producirati autorske pjesme. Kao rezultat nastao je inovativan spoj pop, jazz, reggae, soul i hip-hop glazbe. Uz „Sunday Best“, Surfaces su veliku pažnju publike dobili i zahvaljujući pjesmama „Good Day“, „Keep It Gold“ i „Bloom“. Duo je krajem veljače objavio novo studijsko izdanje naziva „Horizons“.

#svježasrijeda playlista dostupna je za slušanje OVDJE.