Rage Against the Machine prebacio cijelu turneju na sljedeću godinu
1. svibnja 2020.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

Rage Against the Machine prebacio cijelu turneju na sljedeću godinu

Iako smo nakon dugo godina na pozornici trebali ponovno vidjeti Rage Against the Machine, jedan od najboljih bendova zadnjih nekoliko desetljeća, ipak ćemo se morati još malo strpiti.

Zbog globalne pandemije koronavirusa RATM je bio prisiljen odgoditi cijelu turneju za 2021. godinu, odnosno za vremena kada globalne pandemije više ne bude, odnosno kada posjetitelji mogu sigurno pohoditi koncerte. Sve one kupljene ulaznice vrijedit će i za nove datume, kad se oni objave, a isto tako omogućen je i povrat novca za one koji ipak neće koristiti tu opciju. Potvrat novca će biti na prodajnim mjestima gdje su ulaznice i kupljene.

“Rage Against The Machine započet će turneju u vrijeme kada smo sigurni da će to biti sigurno za naše obožavatelje. Novi datumi (zdravstveno i sigurnosno odobreni) su ispod) i vaše ulaznice koje ste kupili vrijedit će i za te koncerte. U ovo teško vrijeme također poštujemo obožavatelje koji žele vratiti svoj novac od ulaznica. Zatražili smo i potvrdili da od ovog vikenda, svatko tko želi povrat novca može započeti postupak na mjestu kupnje. Iskreno se nadamo da će svaki od vas i vaše obitelji i prijatelji ostati u dobrom i zdravom stanju i da vam glazba donosi utjehu i inspiraciju. Radujemo se što ćemo vas vidjeti.”, objavili su iz benda i otkrili nove datume, za sadamo samo za američki kontinetn, a nadamo se da ćemo uskoro saznati i europske.