Norah Jones objavila novi singl “Were You Watching?”
19. svibnja 2020.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Norah Jones objavila novi singl “Were You Watching?”

Popularna kantautorica i višestruka dobitnica nagrade Grammy nastavlja s predstavljanjem pjesama koje ćemo imati priliku slušati na njenom nadolazećem studijskom albumu „Pick Me Up Off The Floor“. Ovog je puta riječ o pjesmi „Were You Watching?“.

Norah je na snimanju pjesme surađivala s brojnim talentiranim glazbenicima, među kojima su basist Christopher Thomas, bubnjar Brian Blade i violinistica Mazz Swift. U kreiranju misterioznog teksta sudjelovala je i pjesnikinja Emily Fiskio, čiji je rad inspirirao popularnu kantautoricu da se po prvi put okuša u pisanju poezije, a napisane je tekstove u jednom trenutku počela prilagođavati za one glazbene te tako došla do svojih novih pjesama.

Album „Pick Me Up Off The Floor“ bit će sedmo studijsko izdanje popularne kantautorice, a publika će ga imati priliku slušati od 12. lipnja. Do sad smo imali priliku poslušati zanimljive singlove poput „I’m Alive“ i „How I Weep“, koji su dali naslutiti kreativnu viziju nadolazećeg izdanja.

Norah Jones postala je jedna od najhvaljenijih glazbenika početka 21. stoljeća nakon što je objavila debitantski album „Come Away With Me“, koji je do danas prodan u više od 11 milijuna primjeraka. Od tog su trenutka njenu karijeru obilježili brojni uspjesi, turneje te odobravanje publike i glazbenih kritičara. Glazbenica je u travnju 2019. godine objavila „Begin Again“, kolekciju sedam singlova. Izdanju je prethodio studijski album naziva „Day Breaks“, koji je Norah objavila 2016. godine i njime debitirala na drugom mjestu Billboard 200 ljestvice.