Kawasaki 3P najavili veliki drive-in koncert
21. svibnja 2020.
Music Box (7434 Članci)
Podijeli

Kawasaki 3P najavili veliki drive-in koncert

Glazbeni drive-in festival Picnic Galactic održava se 29. svibnja na parkiralištu zračne luke Franjo Tuđman.

Višemjesečni period bez koncerata itekako je isprazan kako za koncertne posjetitelje, a ponajviše za glazbenike kojima je ovakav aktivan način života svakodnevica, ‘ispušni ventil’ i trenutak za koji žive. S obzirom da regularna velika koncertna okupljanja još neko vrijeme neće biti moguća zbog epidemiološke situacije koja nas je zadesila, Kawasaki 3P su spremni za novi način održavanja koncerata! Drive-in koncert.

Naime, u petak, 29. svibnja 2020. godine, Kawasaki 3P nastupit će na drive-in glazbenom festivalu “Picnic Galactic” koji će se održati na lokaciji parkirališta zračne luke Franjo Tuđman u Velikoj Gorici, uz poštivanje svih pravila i ograničenja koja su se izrodila u ovoj nezahvalnoj situaciji. Idealna je to prilika da se svi napokon opuste i prepuste koncertnom uživanju kao što su nekada.

“Dva mjeseca čamljenja u kući je napokon gotovo! Prve probe su odrađene, pravi melem za dušu i tijelo. Kawasaki je spreman za svoj i vaš prvi ‘drive-in’ koncert! Vidimo se 29.5. na aerodromu. Mi sviramo, vi trubite, blicate i palite brisače!” – javljaju momci iz Kawasaki 3P pred ovu nesvakidašnju večer i novu vrstu koncertnih zbivanja koji su od nedavno kod nas, ali i u svijetu tek zaživjeli.

Pred event pripremite se na nekoliko jednostavnih uputa. Naime, na drive-in glazbeni festival Picnic Galactic posjetitelji će moći doći automobilom u kojem smiju biti maksimalno 4 osobe. Svaka grupa posjetitelja će zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila, a moći će se parkirati na točno određeno mjesto dok je kretanje dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje 2 metra, kako javljaju iz organizacije. Osim automobilom, posjetitelji mogu doći i motorom i kombijem, a cijena ulaznice se ne mijenja.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kn do 150 kn po vozilu ovisno o redu u kojem se nalazite. Sav ostvareni prihod od prodaje ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe Crvenog križa Velike Gorice.

Uz najveću domaću koncertnu atrakciju i jedan od najboljih i najenergičnijih live bendova ovih prostora, Kawasaki 3P, nastupit će i plesna Discohernia te ABOP. Ulaz je otvoren od 19 sati, a koncert kreće u 20 sati.

Foto: Katarina Skrbin