Veliki interes za Cinestar pop up drive-in kino u Zagrebu
25. svibnja 2020.
Music Box (9471 Članci)
Podijeli

Veliki interes za Cinestar pop up drive-in kino u Zagrebu

Otkako je CineStar objavio da otvara pop up drive-in kino u Zagrebu, publika željna filmova i zabave pohrlila je na četiri kotača na prve kino projekcije pod zvijezdama.

Prva četiri dana oduševila su sve, pa je tako zagrebačka publika uživala u filmovima – ‘Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera’, ‘ Gospoda’, ‘Joker’ te ‘Nož u leđa’. Među publikom su bili oni koji su ove filmove za vrijeme redovne kinodistribucije propustili zbog brojnih obaveza, dok je bilo i onih koji su htjeli iskusiti doživljaj drive-in kina kojeg su samo viđali u filmovima. Posjetitelji su bili oduševljeni retro ugođajem s odličnim filmovima na repertoaru, uz kokice i pića, jedan sasvim novi doživljaj kina. Srećom, CineStarov drive in nastavlja s radom od ovog četvrtka do nedjelje, opet s projekcijama u 21:30 sati, a vremenska prognoza je vedra.

U ovaj četvrtak nemojte propustiti oscarovski  ratni spektakl Sem Mendesa ‘1917’, petak je rezerviran za oscarovsku komediju ‘Jojo Rabbi’t, subota za super akciju ‘John Wick 3:Parabellum’, dok su zbog ogromnog interesa publike u nedjelju ponovo ‘Gospoda’, iako nov, ali već sada kultni film.

Filmski raspored i više informacija o drive-in kinu, kao i kupovina ulaznica moguća je na linku https://bit.ly/3czW8Qy

Ovo neponovljivo iskustvo gledanja odličnih kino naslova iz svog limenog ljubimca traje  sve do 14. lipnjaProjekcije će se održavati od četvrtka do nedjelje, u spomenutom periodu, s početkom u 21:30 sati na parkingu Arena Parka. Filmovi se prikazuju na velikom ekranu, a zvuk filma posjetitelji mogu pratiti isključivo putem svojih radijskih aparata u automobilu putem FM frekvencije.

Foto: Bojan Zibar