I Beck potvrđen kao headliner na INmusic festivalu 2021.!
8. lipnja 2020.
Music Box (10099 Članci)
Podijeli

I Beck potvrđen kao headliner na INmusic festivalu 2021.!

Sedmerostruki dobitnik Grammya, multitalentirani umjetnik i neumorni glazbeni istraživač na glavnu pozornicu INmusic festivala #15 stiže u lipnju 2021. godine!

Beckovu impresivnu karijeru odlikuje beskompromisno poigravanje s glazbenim žanrovima uz jedinstven i prepoznatljiv glazbeni stil. Raznolik opus okupljen u četrnaest studijskih albuma, zaslužio je Becku status vjerojatno najoriginalnijeg i najkreativnijeg glazbenika alternativnog rocka proteklih desetljeća. Naslanjajući se na cijeli spektar glazbenih stilova, od folka, psihodelije, funka, soula, hip hopa, alternativnog rocka, popa, elektronike, itd. Beckov zvuk je hibrid koji je svojstven samo njemu. Preko pedeset nominacija za globalne nagrade na polju glazbe, dizajna i audiovizualnih medija i dvadeset osvojenih titula, među kojima su i sedam Grammya i tri Brit Awarda, potvrđuju Beckov globalni status umjetnika s mnogo lica čija neumorna energija stvaranja gura granice svakim novim studijskim izdanjem. Trinaest studijskih albuma sa zlatnim i multi-platinastim nakladama diljem svijeta, rasprodane svjetske turneje, nebrojeno mnogo glazbenih suradnji sa glazbenicima iz svih dijelova spektra suvremene glazbe i jedinstvenih multidisciplinarnih umjetničkih projekata impozantan su uvod u njegov četrnaesti studijski album Hyperspace objavljen krajem studenog 2019. koji publici predstavlja još jedno novo lice Becka u 21. stoljeću.

Beck se pridružuje već potvrđenim nastupima The Killersa, Nick Mason’s Saucerful of Secrets, Belle and Sebastian i Gogol Bordello u sklopu jubilarnog izdanja INmusic festivala #15 koji se trebao održati ove godine, ali je zbog koronavirusa zakazan od 21. do 23. lipnja 2021. godine. Festivalske ulaznice za INmusic festival #15 u prodaji su, a već kupljene ulaznice za ovu godinu vrijede i za 2021.

Foto: Citizen Kane Wayne