Organizatori objavili novi datum koncerta Celine Dion u Zagrebu
10. lipnja 2020.
Music Box (7889 Članci)
Podijeli

Organizatori objavili novi datum koncerta Celine Dion u Zagrebu

Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion, 22. svibnja 2021. godine dolazi u Arenu Zagreb!

Zagrebački koncert, dio je velike svjetske turneje “Courage”, koja je započela 18. rujna u Quebecu, a čiji je europski dio odgođen zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom (COVID-19).

“Nadala sam se da ćemo se ove godine vratiti na pozornicu, ali u ovom trenutku zdravlje i sigurnost su prioritet svima”, izjavila je Celine. “Cijeli svijet prolazio je kroz jako težak period tijekom pandemije i moje su misli sa svima koji su osjetili patnju. Sigurna sam da ćemo zajedno i ovo prebroditi i nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Nedostaju mi koncerti … Jedva čekam ponovno pjevati sa svima vama. Ostanite zdravi i pozitivni … vidimo se u svibnju 2021. u Zagrebu!”

Koncert u zagrebačkoj Areni predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup ove velike glazbene dive prije njenog povratka nastupima u Las Vegasu. Svi obožavatelji koji su kupili ulaznice za ovaj ekskluzivni glazbeni događaj trebaju da iste sačuvaju jer će one vrijediti za novi datum. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice možete zatražiti isključivo od ponedjeljka, 15. lipnja 2020. do petka, 19. lipnja 2020. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem ste ih kupili. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.

Zbog velikog interesa za koncert i brojnih upita, u prodaju je pušteno zadnjih 200 ulaznica.

Foto: Alix Malka