Pipsi ne mogu bili loš bend, nikad pa ni tad!
15. lipnja 2020.
Music Box (10726 Članci)
Podijeli

Pipsi ne mogu bili loš bend, nikad pa ni tad!

Kultni zagrebački rockeri Pips, Chips & Videoclips objavili su novu pjesmu koju su nazvali “Nikad pa ni tad”.

Šinec i ja smo ostali sami na probi. Šinec je rekao “ajmo maznut nekaj od Jinxa”. Ja sam mu rekao “jebeno, ajmo!”. Onda je došao Božo i pustio nam Mura Masu i Slowthaija i da to sada slušaju mladi. Onda je navratio i Zde koji zna napamet sve od Jinxa i niti jednu od Mura Mase i zaključio da mu je stvar prilično dosadna nakon minute i dvadeset sekundi. Gul po običaju nije ništa rekao, a Slama kaže da mu je super” – tim riječima je Dubravko Ivaniš opisao razvojni proces nove pjesme, prva nakon “Kung Fu Lekcija” iz 2018. godine.

Na tekst Dubravka Ivaniša glazbu su složili on sam, Krunoslav Tomašinec i Ivan Božanić, uz gostujuće vokale Lucije Ivaniš, Jadranke Ivaniš Yaye i Petra Beluhana. Produkcija je djelo Ivana Božanića, miks Jure Ferine i Pavla Miholjevića, a artwork Olivere Popadić. Singl, kao i mnoge prethodne, objavljuje “Dan, mrak”.

Veliki zagrebački koncert Pipsa službeno je prebačen je na subotu 11. rujna 2021., dok mjesto ostaje isto – stadion Šalata. Ulaznice za novi datum u prodaji su po cijeni od 100 kn, a, ukoliko ih ostane, na dan koncerta će se moći kupiti po 120 kn.

Foto: Karla Matulina