Let 3, Rezerve, Ogenj i drugi potvrdili dolazak na 20. Rock Starce
22. lipnja 2020.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Let 3, Rezerve, Ogenj i drugi potvrdili dolazak na 20. Rock Starce

Rock Starci, festival o kojem se puno priča, a kojem i dalje ima puno nepoznanica, ali samo u smislu lokacije i fenomena i to za one koji dolaze izvan Slavonije.

U Slavoniji to je cijenjen mali festival koji postoji već 20 godina i koji na malom posjedu u malom mjestu Starci pokraj Starog Petrovog Sela, između Nove Gradiške i Slavonskog Broda, okuplja eminentna regionalna glazbena imena i tisuće posjetitelja. Ulaz je uvijek slobodan, kao i ove godine, a iako se mislilo da će zbog koronavirusa ovogodišnji Starci biti izostavljeni s kalendara dobili smo radosnu vijest kako će se festival održati.

Rock Starci za 20. rođendan pripremaju 2 dana nezaboravnog provoda, a 17. i 18. srpnja u Starcima će nastupiti sjajna imena, od onih rock veterana do imena koja su već stvorila oko sebe kritičnu masu i vrlo dobro koračaju glazbenom cestom. Upravo će cestom, ali onom vinskom koja vodi prema mnogim prekrasnim vinogradima u Starcima, morati doći i posjetitelji, no to je najmanji izazov, a najveći je kako nakon 2 dana stati s provodm jer se mnogi nakon dolaska u Starce više ne mogu odvojiti od ovog spoja glazbe, prirode i pozitivne energije.

Tako će 17. srpnja u Starcima nastupiti Rezerve, Detroit Groove Gang i Queen Real Tribute, a 18. srpnja Lika Kolorado, Ogenj i Let 3. Još jednom spominjemo, ulaz je slobodan i jedino što je dovoljno da se na ovom festivalu zabavite kao nikada jest dobra volja.

Foto: Ivica Drusany