Mia Dimšić objavila prvi singl na engleskom jeziku
24. lipnja 2020.
Music Box (9893 Članci)
Podijeli

Mia Dimšić objavila prvi singl na engleskom jeziku

Mia Dimšić predstavlja novi singl Up and Down, pjesmu prvotno napisanu na engleskom jeziku koja je na albumu Sretan put bila objavljena u verziji na hrvatskom, kao Unatrag. Višestruka dobitnica nagrade Porin i na samom vrhu glazbene scene, Mia je spremna stati pod reflektore svjetskih pozornica.

Up and down je jedna od prvih pjesama za koju smo napisali tekst na engleskom na glazbu koja nam se svima učinila posebnom jer nosi dašak našeg podneblja i to se činilo kao neočekivana kombinacija. Pjesma nam se na kraju u toj verziji toliko svidjela da smo ju odlučili prevesti i na hrvatski pa je tako nastala Unatrag koja se nalazi na mom novom albumu Sretan put. Budući da je i pjevanje i pisanje na engleskom jedna od mojih omiljenih stvari, definitivno nisam htjela propustiti priliku da i ovu verziju predstavim publici“, poručila je Mia povodom objave singla Up and Down.

Pjesmu po pjesmu i Mia je sve bliže ostvarenju svog velikog sna, pisanju pjesama na engleskom i približavanju sebe i svog izričaja ljudima diljem svijeta. Nema sumnje kako je Up and Down korak u pravom smjeru. Glazbu i stihove potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, dok su aranžman raspisali Vjekoslav Dimter i Ivan Pešut. Pjesmu je u Croatia Records studiju snimio, miksao i masterirao Goran Martinac.

Novi singl prati i fantastičan lyric video – razigran, vedar i obojen pastelnim bojama. Animacije su djelo Katarine Jukić, ilustratorice i animatorice poznate pod umjetničkim imenom Grimzzi.

Foto: John Pavlish