Jessie Ware objavila novi album “What’s Your Pleasure?”
27. lipnja 2020.
Music Box (8975 Članci)
Podijeli

Jessie Ware objavila novi album “What’s Your Pleasure?”

Miljenica publike i glazbene kritike napokon je objavila četvrti album „What’s Your Pleasure?”, koji donosi osvježavajuć spoj pop i disco glazbe!

Nakon što je prethodno objavljenim singlovima publici dala naslutiti da će njeno novo studijsko izdanje donijeti više nego impresivan zvuk disco euforije, popularna je glazbenica napokon predstavila novih 12 pjesama, u čijem je kreiranju sudjelovao James Ford (Florence And The Machine, HAIM, Arctic Monkeys).

Publika je do sad imala priliku poslušati odlično prihvaćene singlove poput „Ooh La La“, „Spotlight“ i „Save A Kiss”, koji je za pjevačicu u razdoblju samoizolacije dobio je novo značenje: “S obzirom na trenutnu situaciju u kojoj smo se našli, vremena su čudna i mislim da je sad trenutak da otkrijem tu pjesmu publici. Smatram da je vrlo optimistična i prikladna za plesanje, nadam se da će ju slušatelji diljem svijeta također doživjeti na taj način“, otkrila je Jessie po objavi pjesme „Save A Kiss“.

Jessie je nedavno objavila datume koncerata koje će iduće godine održati u Ujedinjenom Kraljevstvu, a sve su ulaznice rasporedane u 48 sati, zbog čega je najavljen dodatan nastup u Londonu.

Jessie Ware jedna je od najutjecajnijih britanskih glazbenica današnjice. Osim svojom glazbom, publiku i glazbene kritičare osvaja zahvaljujući izvanrednim nastupima. Osim glazbi, posvećena je i njenom podcastu Table Manners, u kojem su gostovale brojne poznate ličnosti, među kojima su se našli Ed Sheeran i Sam Smith.

“What’s Your Plesure?” – popis pjesama:

Spotlight
What’s Your Pleasure?
Ooh La La
Soul Control
Save A Kiss
Adore You
In Your Eyes
Step Into My Life
Read My Lips
Mirage (Don’t Stop)
The Kill
Remember Where You Are

Foto: Promo