Kim Verson kakvu još nismo čuli u prvoj suradnji s Radiofonikom
29. lipnja 2020.
Music Box (8833 Članci)
Podijeli

Kim Verson kakvu još nismo čuli u prvoj suradnji s Radiofonikom

Pjesma “5 do 7” donosi svježinu u glazbenom izričaju glazbenice nesvakidašnjeg glasa Kim Verson koja je ostvarila prvu suradnju s Radiofonikom.

Kako je to kada netko u vezi voli više izvrsno sugerira Kimin emotivan, u isto vrijeme moćan vokal kojim je, kako sam priznaje, već dugo fasciniran autor i producent pjesme Predrag Martinjak: „Malo je pjevačica koje takvom lakoćom i uvjerljivošću interpretiraju pjesmu. Kim je prvim pojavljivanjem na sceni pokazala vokalnu dominaciju, a godine joj samo idu u prilog jer joj glasu daju zrelost potrebnu za pjevanje velikih pjesama.“

Sama Kim zadovoljna je novim glazbenim iskorakom, ali i promjenom imidža koji naglašava njenu ženstvenu stranu: „Pjesma 5 do 7 svidjela mi se na prvu jer mi je stilski i vokalno super legla. Sviđa mi je što je cool i sa stavom, a nova suradnja nosi novu energiju koja će vjerujem doprijeti do publike. Oduševljena sam novim stylingom za koji dobivam stvarno puno komplimenata, a osmislio ga je kreativni dvojac Snježana Mehun i Antun Tin Brišar iz modnog brenda Duchess. Želja je bila postići promjenu uz efektnost, razigranost, ali i profinjenost i u tome smo uspjeli“.

Snimanje videospota u režiji Izoom produkcije trajalo je do dugo u noć, ali umor nije bio opcija za brojnu ekipu predvođenu energičnom Kim čija buntovna priroda dolazi do punog izražaja kada u ruke uzme svoju gitaru.  Vrijeme karantene iskoristila je za pisanje novih pjesama, a jako se veseli ljetu i svirkama sa svojim bendom koji zvuči uistinu sjajno, u što se zagrebačka publika može uvjeriti svake subote u kultnom Johannu Francku gdje, uz autorske hitove „Nevidljivo blago“, „Ponovo rođena“, „Čista ljubav“ i druge, izvodi covere svjetskih hitova, ali i aktualni singl „5 do 7“.

Foto: Hrvoje Banić