#svježasrijeda: Young Bombs – upoznajte dance/electronic duo iz Vancouvera
1. srpnja 2020.
Music Box (9149 Članci)
Podijeli

#svježasrijeda: Young Bombs – upoznajte dance/electronic duo iz Vancouvera

Nakon što su svojim remixevima popularnih hitova pridobili pažnju obožavatelja dance i elektroničke glazbe, kanadski producentski duo Young Bombs odlučio se na novi korak u karijeri i krenuo predstavljati autorske pjesme kojima nadilaze žanrovski postavljene granice.

Publici su ovog puta predstavili „High Road“, poletan i prozračan singl nastao u suradnji s pjevačicom Robinson, koja se ističe kao jedno od najpopularnijih novih imena  Australije i Novog Zelanda, a uz dijeljenje pozornice s glazbenim imenima kao što su Lany, Dean Lewis i Dermot Kennedy, pjevačica u svojoj glazbenoj biografiji ima i rasprodan nastup u Londonu.

Young Bombs, čiji su članovi Tristan Norton i Martin Kottmeier, svojim su dosadašnjim singlovima pokazali kantautorsku zrelost i osebujan producentski izričaj koji u pjesme gradi na elementima raznolikih pravaca, zbog čega u se u njihovoj glazbi mogu čuti obilježja žanrova kao što je future bass i progressive house.

Young Bombs do danas su surađivali s brojnim velikim imenima, a osobito su se istaknuli zahvaljujući remixevima hitova glazbenika kao što su među kojima su Selena Gomez, Post Malone, Lady Gaga i Bastille. Nastupali su na pozornicama Lollapalooza i Ultra festivala, a dokaz njihove uspješnosti svakako su i turneje s izvođačima kao što su Chainsmokers, Galantis i R3hab. Prije objave pjesme „High Road“, publika je do sad imala priliku poslušati njihove singlove „Starry Eyes“, „Don’t Let Them“ i odlično prihvaćenu „Better Day“, u čijem je snimanju sudjelovao popularni pjevač Aloe Blacc.

#svježasrijeda playlista dostupna je OVDJE.